Aminess javnim pozivom traži smještaj za sezonske zaposlenike

Novigradski hotelijer Aminess d.d. u potrazi je za dodatnim smještajem za svoje sezonske zaposlenike. Uputili su stoga javni poziv najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za iskazivanje interesa pri pružanju usluga smještaja njihovim sezonskim zaposlenicima, na području Novigrada, ali i u užoj okolici (Buje, Tar, Brtonigla, Kaštelir)

Traženi tip smještaja su sobe i apartmanski smještaj s kupaonicom, uz mogućnost korištenja kuhinje i pranja rublja. Vremensko razdoblje na koje se smještaj traži je od 16. svibnja do 15. rujna 2022. godine.

Prijavu s potrebnom dokumentacijom zainteresirani mogu poslati do 31. svibnja 2022. godine na e-mail adresu: ljudskiresursi@aminess.com. Prijava treba sadržavati: lokaciju objekta, cijenu smještajnih jedinica po osobi na dan, broj smještajnih jedinica s maksimalnim kapacitetom, površinu smještajnih jedinica – soba i zajedničkih prostora, rješenje o pružanju usluga građana u domaćinstvu – iznajmljivanje soba gostima, a poželjne su i fotografije smještajnih jedinica.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content