Besplatne poslovne edukacije u Novigradu

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani imat će priliku 6. studenog 2015. sudjelovati na besplatnim edukacijama pod nazivom „Poslovni uzlet grada Novigrada“. Manifestacija će se održati u Hotelu Maestral u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Novigrada-Cittanova.

Na edukacijama možete saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni i regionalni razvoj, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će vas osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama naučite uspješno poslovati i kada niste u uredu.

Možete saznati sve aktualne informacije vezane za restrukturiranje malih i srednjih poduzeća, educirati se o financijskim instrumentima i aktualnim poticajima za investicije, ili pak kako do sredstava za energetsku učinkovitost.

Predavači će biti renomirani stručnjaci iz Ministarstva poljoprivrede, HBOR-a, Hrvatske gospodarske komore, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Privredne banke Zagreb, Hrvatskog Telekoma, Ministarstva poduzetništva i obrta, Konter savjetovanja, Ramira i AZ Factoringa.

U sklopu uvodnog dijela događanja, nakon otvorenja, okupljeni će moći poslušati panel diskusiju na temu “Od ideje do uspješnog biznisa – dobri primjeri iz prakse”, na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici. Nakon uvodnog dijela manifestacije svim sudionicima osigurana je i besplatna zakuska.

Detaljnije informacije i program edukacija dostupan je ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika, koji je pokrenut početkom 2014. godine, a uz sve veći interes poduzetničke zajednice te jedinica lokalne i regionalne samouprave nastavljen je i u 2015. godini u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima, te za stjecanje novih poznanstava koja će im pomoći u njihovom poslovanju.

Poslovni dnevnik ovim projektom želi poduzetnicima omogućiti besplatno stjecanje dodatnih i specijalističkih znanja i vještina kako bi postali konkurentni na globalnom tržištu. Također, Poslovnim uzletom promiče se pozitivna poduzetnička klima i trajno mijenja javna percepcija poduzetnika i poduzetništva u Hrvatskoj.

Program i raspored edukacija

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content