COVID-19 Informacije i upute

Ostanimo odgovorni, brinimo jedni o drugima.

Kako bismo ostali zdravi i sigurni želimo podijeliti važne informacije i upute vezano za trenutnu situaciju s koronavirusom.

Datum: 14.2.2022.

Vijesti vezane uz COVID-19

 • Javni poziv na cijepljenje protiv bolesti COVID-19

  Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije objavo je javni poziv kojim poziva sve zainteresirane odrasle osobe s područja Istarske županije, koje se nisu cijepile protiv COVID-19 bolesti, da slobodno pristupe cijepljenju bez zakazanog termina. Cijepljenju se može pristupiti u domovima zdravlja u Pazinu, Labinu, Poreču, Puli i Rovinju te u sportskim dvoranama u Buzetu…

 • Upute o organizaciji rada dječjeg vrtića Tičići u uvjetima epidemije COVID-19

  Dječji vrtić Tičići objavio je upute o organizaciji rada u posebnim uvjetima epidemije Covid-19, koja će se u ovoj predškolskoj ustanovi primjenjivati od 25. svibnja. Upute su sastavljene prema naputcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja, a dostupne su OVDJE.

 • Koronavirus (COVID-19) – Informativni letak Gradskog društva Crvenog križa Buje

  Koronavirus (COVID-19) – Zaštitimo sebe i svoje najbliže! Donosimo informativni letak o korona virusu kojeg je pripremilo Gradsko društvo Crvenog križa Buje.

 • Upute o prevenciji i zaštiti od koronavirusa (COVID-19)

  S ciljem što boljeg informiranja građana o potrebi i načinu provođenja preventivnih mjera u borbi protiv virusa COVID-19 (tzv. koronavirus), Stožer civilne zaštite RH objavio je ilustrirane upute o načinima prevencije i zaštite od virusa: Plakat 1 / Kako se zaštititi Plakat 2 / Pravilno pranje ruku Više informacija o koronavirusu doznajte OVDJE.

Korisni linkovi

https://koronavirus.hr/

https://www.hzjz.hr/

https://civilna-zastita.gov.hr/

Ostanimo odgovorni

Budimo odgovorni i solidarni, brinimo jedni o drugima. Solidarnost i zajedništvo više no ikada potrebni su nam u sprječavanju širenja epidemije uzrokovane koronavirosom, stoga pomozimo jedni drugima, pazimo jedni na druge i pridržavajmo se uputa koje dobivamo na dnevnoj bazi od Sožera civilne zašite kako bismo kao pojedinci i kao zajednica doprinijeli sprječavanju širenja epidemije i povratku u normalan život.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content