KAZALIŠTE – Ana Poznanović: Ako sam žena, nisam konj

Petak, 5.04. 2024.
20:00 h
CMIK/CMC Novigrad-Cittanova, Rivarela 7
Organizator: CMIK/CMC Novigrad-Cittanova

5.4. / 20 h

Komedija za jake žene i hrabre muškarce. Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav.

Komična i iskrena priča o ženi koja se u potrazi za onim pravim ponekad izgubi. Priča je to o simpatičnoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubitka nevinosti do punoljetnosti. U biti, priča je to o svakoj ženi koja pokušava pronaći “onog pravog”. Priča o pametnoj mladoj ženi koja čini gluposti. Za ljubav. Zbog biološkog sata. Zbog bake. O baki koja je tjera da se uda. O muškarcima koji se ne bi oženili. Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti… Ima li u ljubavi sretnih završetaka ili nas je, kako kaže glavni lik, “sjebao Hollywood”?

Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i natjerati na razmišljanje o vječnom pitanju svake žene – jesam li normalna.

Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrijevanje od prve ljubavi do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu za prihvaćanje same sebe.

Stand-up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand-up komedije uplovila je nakon objavljenog romana “Vrati se mami, siso”, koji govori o mladoj ženi koja se neuspješno pokušava nositi s balkanskim sustavom vrijednosti, majčinim sinovi i njezina disfunkcionalna obitelj. Nakon ovog romana ulazi u svijet stand-up komedije, prvo s iskusnim kolegama komičarima, a potom i samostalnim One Woman Show nastupima koji privlače i žensku i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, posebice ispovijedi o seksu. i “dejtanje” u doba društvenih mreža.

PRODAJA ULAZNICA / VENDITA BIGLIETTI:
Online: Eventim

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content