Stand up comedy show – Neša Bridžis: Život

Četvrtak, 6.10. 2022.
20:00 h
CMIK - Centar za manifestacije i kulturu Novigrad-Cittanova, Rivarela 7
Organizator: ShowTime - Music & Theatre i CMIK

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Stand up scene.
Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine.
Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, podijeljen u 7 predstava.(”Život”, ”Plajlista”, ”Film”, ”Muško-Ženski odnosi”, “f40.01”, “Priča u nedogled”,” The Best of”) Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.
Sa svojim predstavama obišao je cijelu Srbiju i Europu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.
Ljubitelji stand up komedije iz regije jako dobro znaju Nešu Bridžisa, a bio je gost i na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… Pored prestižnih festivala bio je sudionik 3. sezone poznatog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” i osvojio treće mjesto.
Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više .Predstava “Život”Predstava Život je mini-autobiografija, pomalo karikirana. Bavi se običnim ljudima, njihovim karakterima, osobinama u kojima se mnogi nalaze. Neša će se publici predstaviti iz svog ugla, uspoređujući prošla i sadašnja vremena i vremena koja dolaze, neprestano mijenjajući promišljanja svih ljudi koje već poznajete, a nikada u životu niste sreli..

Pretprodaja ulaznica:

Knjižara Libar – Novigrad/Cittanova, Murvi 17, Tel: 052-726-435 / Radno vrijeme pon-pet 8– 19 h, subota 8 –13 h

CICI SPORT BAR – Novigrad/Cittanova, sportska dvorana / Radno vrijeme : pon-ned 7–23 h

Cijena ulaznice: 60,00 kn / 7,96 EUR

Prodaja ulaznica:

Na blagajni dvorane na dan predstave od 19 h

Cijena ulaznice na dan predstave: 70,00 kn / 9,29 EUR

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content