Društvo Naša djeca Novigrad-Cittanova poziva na učlanjenje u udrugu

U petak 2. rujna 2022. godine s početkom u 19 sati u prostoru prizemlja gradske sportske dvorane (prostor za rad udruga), održat će se godišnja skupština Društva Naša djeca Novigrad-Cittanova. 

Iz DND-a pozivaju sve građane koji imaju dobre ideje ili slobodnog vremena za volontiranje u ovoj udruzi da ih dođu podržati, postanu njihovi članovi i druže se s njima za dobrobit novigradske djece.

Svi zainteresirani mogu pristupiti godišnjoj skupštini Društva Naša djeca, ili ih kontaktirati na mail dndnovigrad@gmail.com

Društvo Naša djeca Novigrad-Cittanova je udruga civilnog društva volonterskog karaktera u kojoj građani, roditelji i prijatelji djece, za opću korist promiču i vode aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, na temelju ciljeva navedenih u statutu DND-a. Neki od ciljeva DND-a su poticanje i organiziranje akcija za djecu u njihovom slobodnom vremenu, na temelju interesa i želja djece, promicanje i ostvarivanje prava djeteta, kao i pružanje podrške roditeljima prilikom odgoja djece i njihovog razvoja od rođenja do završetka osnovnog školovanja.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content