HGK s po 10.000 kuna pomaže izradu EU projekata

Hrvatska gospodarska komora u 2015. godini izdvaja za gospodarstvenike milijun kuna izravne financijske potpore za izradu prijavne dokumentacije za EU projekte, jednom od novih usluga HGK, vaučerom “Moj EU projekt”.

Novi natječaj HGK za dodjelu vaučera za projekte sufinancirane iz Europskog fonda za regionalni razvoj objavljen je 25. svibnja 2015. godine, a njime će se sufinancirati izrada prijavne dokumentacije za trenutno otvorene natječaje “Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu” i “Ulaganje u proizvodnu tehnologiju” iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost ovog natječaja je 300.000 kuna, a vrijednost vaučera po tvrtki iznosi 10.000 kuna.

Na natječaj se mogu prijaviti članice HGK koje imaju do 250 zaposlenih te podmirene porezne obveze i obveze prema zaposlenicima kao i tvrtke koje nisu u poteškoćama, u postupku stečaja ili u procesu predstečajne nagodbe.

Vaučeri se isključivo mogu iskoristiti za izradu investicijske studije, marketinške strategije, financijske konstrukcije projekta i ostalih dokumenata propisanih natječajima poslovnog plana, pripremu prijavne i prikupljanje popratne dokumentacije propisane pravilnicima i natječajima raspisanima za dodjelu sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Prijavitelj je dužan ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na službenoj stranici HGK. Prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.

Natječaj traje do iskorištenja sredstava, pa poduzetnike potičemo na brzu reakciju.

Tekst Natječaja možete pronaći OVDJE.

Više o usluzi Vaučer “Moj EU projekt” doznajte OVDJE.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content