Događanja


“Goodbye 2018”

31.12.2018. /// 12:00 h


Gdje ćete se vi zabavljati i ispraćati staru godinu dok se drugi tek pripremaju za feštu? Ne-ka to bude 31. prosinca u Novigradu, gdje nakon uspješne prošlogodišnje proslave za vas pripremamo novu, još bolju i još luđu! Obilje dobre glazbe, pića i hrane čekat će na vas ispred Sportske dvorane u Novigradu gdje ćete moći što god poželite – zaplesati i zapjevati uz razne domaće bendove, družiti se s obitelji, prijateljima, posjetiteljima i sugrađanima, te po prigodnim cijenama guštati u kuhanom vinu, kobasicama, gljivarskom kotliću, maneštri i čobancu.


Zabavni program starta od dvanaest sati, a ispraćaj stare 2018. godine obilježiti ćemo od-brojavanjem u 17 sati. Tada smo pripremili i nešto posebno što će zauvijek ostati zabilje-ženo – želja nam je snimiti milenijsku fotografiju na platou ispred dvorane, sa svim posjeti-teljima koji će na glavi nositi novogodišnje plave kapice. One će se prodavati na štandu za prikupljanje donacija za vatrogasnu opremu DVD Novigrad. Organizirali smo i lutriju, pa u pauzi između dobrog obroka i zabave okušajte sreću. Moći ćete osvojiti doista sjajne nag-rade, a kako pazimo na to da naša priča ima i humanitarni karakter, vjerujemo da će vas dodatno motivirati to što ćemo prihodom od lutrije, odnosno kupnjom novogodišnjih plavih kapica, pomoći našim hrabrim vatrogascima te omogućiti Dobrovoljnom vatrogasnom dru-štvu Novigrad da kupi novu vatrogasnu opremu.

 

Program:
od 12 sati - ZABAVA ZA KLINCE
plesne skupine, folklor, mažoretkinje
DJ Tommy RI
14 sati - ZABAVA UZ BENDOVE
Tu i tamo band
Funbox Band
No problem band
Cittanova rock ensemble
The Screaming Wheels
Kosirići
u 17 sati -ISPRAĆAJ stare godine i MILENIJSKA fotografija

 

Pozivamo vas da se pridružite proslavi te ispratite staru 2018. godinu u pozitivnom ozračju s dobrim željama za nadolazeću novu 2019 godinu. Sve novosti pratite na Facebook do-gađaju “Goodbye 2018” na službenim Facebook stranicama Sportske dvorane Novigrad.

 

Organizatori i pokrovitelji: Sportska dvorana Novigrad, DVD Novigrad, Udruga Zdravi No-vigrad, MK Pirates, Udruga za stare i mlade Dajla-Novigrad, Sindikat umirovljenika Hrvats-ke, Premium Image, Grad Novigrad-Cittanova, TZG Novigrada-CittanovaMjesto održavanja: Ispred sportske dvorane

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.