Događanja


Joga seminar - Predavanja i radionice “Jogom do zdravlja i sreće”

09.11.2018. /// 18:00 h


JOGA SEMINAR
Predavanja i radionice “Jogom do zdravlja i sreće”
asane, pranajama, joganidra i meditacija


SPORTSKA DVORANA O.Š. RIVARELA, Emonijska 4, NOVIGRAD

PETAK 09.11.2018. od 18:00 -20:00 sati i SUBOTA 10.11.2018. od 09:00 – 13:00 sati

Pozivamo vas na dvodnevni program posvećen jogi sa Mahamandaleshwarom Swamijem Vivekpurijem u Novigradu u organizaciji udruge Amrit Sagar koja će se održati 09. i 10.11.2018. u Sportskoj dvorani OŠ Rivarela u Novigradu. Udruga Amrit Sagar sa sjedištem u Novigradu u Istri bavi se promicanjem zdravog načina življenja građana.

Predavanja i radionice “Jogom do zdravlja i sreće” će kroz dva dana sudionike upoznati i uvesti u svijet joge, ali i produbiti postojeće znanje. Vježbe joge uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu i tako pomažu u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, postizanjem višeg stupnja razumijevanja sebe i svoje okoline. Živjeti u skladu sa samim sobom i svojom okolinom, želja je svakog čovjeka, a u današnje smo vrijeme u mnogim područjima suočeni sa sve većim fizičkim i psihičkim zahtjevima, pa joga postaje sve aktualnija kao put za postizanje tjelesnog, mentalnog i duševnog sklada.
Na radionici će se polaznike teoretski i praktično upoznati sa važnošću pravilnog disanja i njegovom povezanošću sa raznim aspektimaživota - tijelesnim i mentalnim zdravljem. U subotu će se izvoditi vježbe za tijelo (asane), vježbe i tehnike opuštanja, te meditacija samoanalize koja pomaže u uspostavljanju ravnoteže u životu, razvija unutarnju stabilnost i otpornost na stresne situacije.
Program je namijenjen početnicima, ali i dugogodišnjim vježbačima koji će pod vodstvom iskusnog instruktora joge moći dodatno produbiti svoje znanje.

Mahamandaleshwar Swami Vivek Puri preko trideset i pet godina vježba i podučava sustav Joga u svakodnevnom životu pod direktnim vodstvom tvorca sustava Mahamandaleshwara Paramhansa Swami Maheshwaranande. Njegova predavanja i radionice odlikuju se jednostavnošću prikaza
i duhovitim interpretacijama ponekad kompleksnih paradigmi znanosti joge, te stoga privlače i inspiriraju široke slojeve javnosti.

Za radionice ponijeti prostirku (karimat), a može poslužiti i obična prostirka za plažu te udobnu odjeću za vježbanje.
Cijena dvodnevnog seminara je 250 kn.
Dodatne informacije i prijave:
facebook: Udruga Amrit Sagar
e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
mobitel: 095 91 08 999Mjesto održavanja: Sportska dvorana OŠ Rivarela

Organizator: Udruga Amrit Sagar

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.