Događanja


Rukometna utakmica Hrvatska-Slovenija

06.11.2021. /// 18:00 h


Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija na sedmodnevnim je pripremama u Poreču, uoči nastupa na Europskom prvenstvu koje će se u siječnju održati u Mađarskoj i Slovačkoj.

U okviru porečkih priprema reprezentacija će u subotu 6. studenog u 18 sati, u sportskoj dvorani u Novigradu odigrati i prijateljski susret protiv Slovenije.

Susret će se odigrati uz ograničeni broj posjetitelja, cijena karte je 50 kuna, a može ih se nabaviti putem interneta na www.ulaznice.hr. Da biste vidjeli najbolje hrvatske i slovenske rukometaše, morate imati
COVID-19 potvrdu ili potvrdu o preboljenju korone u posljednjih 6 mjeseci, odnosno PCR test ne stariji od 72 sata, odnosno antigen test ne stariji od 48 sati.

Pored toga osiguran je i izravni TV prijenos utakmice na HTV 2.

Dragi prijatelji rukometa, podržite reprezentaciju uživo ili na TV-u, dajte joj dodatnu snagu i energiju na početku jednog procesa čiji bi vrhunac, nadajmo se, trebao biti krajem siječnja u Budimpešti na finalnom tjednu Europskog prvenstva na kojem Hrvatska brani srebrnu medalju osvojenu prije nepune dvije godine, poručuju iz Hrvatskog rukometnog saveza.Mjesto održavanja: Gradska sportska dvorana Novigrad

Organizator: HRS, Grad Novigrad-Cittanova

 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.