Vijesti

Javni poziv za sudjelovanje u obilježavanju svjetskog dana turizma

02.09.2019. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Upravni odjel za turizam Istarske županije poziva sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe u obilježavanje ovogodišnjeg Svjetskog dana turizma, koji će se ove godine na području cijele Istarske županije obilježiti 28. rujna.

Među pristiglim prijavama odabrat će se one koje se uklapaju u razvojne prioritete IŽ, posebice one koji posluju u skladu s principima održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, zapošljavanju i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili usluga ponuđenih po upola nižoj cijena, a vrše se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećem linku: https://www.istra.hr/hr/sdt2019 Rok z.a online prijavu je 6. rujna 2019.

Sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu .(JavaScript must be enabled to view this email address) ili pozivom na broj 052/351-601.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.