Vijesti

LAG Sjeverna Istra objavio natječaj za financiranje ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju

23.11.2020. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
Lokalna akcijska grupa (LAG) „Sjeverna Istra“ objavila je 16. studenog 2020. godine 7. LAG-natječaj za tip operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od 3. prosinca 2020. i traje do 4. siječnja 2021. godine.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava za ovaj Natječaj iznosi 568.389,26 kuna. Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 5.000 eura, a najviša 25.000 eura (sve u kunskoj protuvrijednosti)

Predmet LAG-natječaja je restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava za nositelje projekata koji imaju sjedište odnosno prebivalište na području LAG-a „Sjeverna Istra“, zavisno od organizacijskog oblika.

Svrha LAG-natječaja je ulaganje u poljoprivrednu proizvodnju, kako bi se poboljšala ukupna učinkovitost i održivost poljoprivrednih gospodarstava, uključujući zaštitu okoliša i prilagodbu klimatskim promjenama. Ulaganja u nove i inovativne tehnologije doprinijet će smanjenju troškova proizvodnje i poboljšanje kvalitete poljoprivrednih proizvoda, kao i otvaranju novih radnih mjesta i njihovu održivost.

Sve ostale informacije, obrasci i prilozi dostupni su na OVOJ poveznici.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.