Vijesti

Likovna udruga Atelier Agata prigodno obilježila nekoliko datuma

10.04.2019. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
Drugog dana travnja u novigradskoj Gradskoj knjižnici održana je posljednja u nizu likovno-kreativnih radionica u suradnji Centra za inkluziju i podršku u zajednici Buje te novigradske Likovne udruge Atelijer Agata, čime je obilježen Svjetski dan svjesnosti o autizmu. Radionice su održane i 21. ožujka, na Svjetski dan osoba s Down sindromom, kada su simbolično oslikavane čarape, te 26. ožujka, na Svjetski dan podrške oboljelima od epilepsije, kada su se lavandom punile vrećice.

U Gradskoj knjižnici postavljena je i skupna izložba na sve tri teme, kao i radovi nastali tijekom suradnje. U radu radionica sudjelovali su i korisnici Centra za inkluziju iz Poreča.

Pored toga, Likovna udruga Atelijer Agata je tijekom ožujka organizirala likovno-kreativne radionice u tehnici „mix medija“, pod vodstvom mentorice Suzane Bertok.

Nastali radovi biti će izloženi na skupnoj izložbi članova i polaznika radionice, u Medulinu, u sklopu suradnje s likovnom udrugom Medulin art, 13. travnja, te u prostoru Agate u Novigradu 25. travnja.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.