Vijesti

Nagrade najuređenijim okućnicama i balkonima, supružnicima Sarić posebna zahvalnica

28.08.2020. /// Novigrad Vijesti
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova tradicionalno je i ove godine u okviru obilježavanja Dana grada i gradskog zaštitnika svetog Pelagija nagradila najuređenije okućnice i balkone. Priznanja i novčane nagrade uručili su im novigradski gradonačelnik i predsjednik TZG-a Anteo Milos te direktorica TZG-a Vesna Ferenac.

Novčanim iznosom od po 500 kuna za najuređenije okućnice nagrađeni su Albin Kotiga i Eleonora Kotiga Vaš. Iznosima od po 400 kuna nagrađeni su Nerina Beletić, Bruna Knapić i Elia Mušković. Po 300 kuna dobili su Giuliana Benjak, Zlatko Blažić te Katrin i Ivan Ergović.

Okućnice i balkone ocijenilo je povjerenstvo kojeg su osim direktorice Ferenac činile i Anđelka Ičin Zugan te Zrinka Kovačević iz gradskog komunalnog poduzeća Neapolis.

Ovom prigodom posebna zahvalnica za doprinos uređenju mjesta uručena je supružnicima Nedi i Zoranu Sariću, koji su samoinicijativno uredili javni put između Marede i Dajle, u tu inicijativu uključili i nekolicinu sumještana, pripomogli su im i komunalci iz Neapolisa, no najveći dio posla odradili su sami.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.