Vijesti

Novigradski TZ poziva na sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica

06.08.2021. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova objavila je javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica na području Grada Novigrada-Cittanova.

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice.

Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), ili zatražiti putem elektronske pošte (.(JavaScript must be enabled to view this email address)). Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, najkasnije do 15. kolovoza 2021. (nedjelja), do 20 sati (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a). Prijavnicu možete preuzeti i OVDJE.

Komisija za ocjenjivanje obići će potom prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 16. do 20. kolovoza 2021. godine, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a. Ukoliko želite dočekati komisiju na dan ocjenjivanja, obavezno to navedite u Prijavi i upišite broj mobitela.

Nagrade i priznanja dodijelit će se, poštujući epidemiološke mjere, u okviru obilježavanja Dana grada krajem kolovoza, a vlasnici nagrađenih balkona i okućnica bit će obaviješteni pisanim putem.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.