Vijesti

Objavljen javni poziv TZG-a za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica

29.04.2019. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova objavila je JAVNI POZIV za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica na području Grada Novigrada-Cittanova.

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice.
Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), zatražiti putem elektronske pošte (.(JavaScript must be enabled to view this email address)) ili se može preuzeti OVDJE.
Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, zaključno do 31. svibnja 2019. do 19 sati.

Komisija za ocjenjivanje obići će potom prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 1. do 15. lipnja 2019. godine, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i novčane nagrade TZG-a.

Vlasnici nagrađenih balkona i okućnica o odluci komisije bit će obaviješteni pisanim putem, a nagrade i priznanja bit će im tradicionalno uručeni u okviru proslave Dana grada i Fešte svetog Pelagija krajem kolovoza (pozivi za tu svečanost bit će im pravovremeno dostavljeni).
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.