Vijesti

Osvojite majicu Novigrad-Cittanova! Sudjelujte u kreativnom natječaju!

15.09.2021. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Povodom 10 000 lajkova FB stranici Visit Novigrad Cittanova, Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova poziva pratitelje stranice da se uključe u kreativni natječaj koji će trajati do 25. rujna 2021. godine: Natječajem možete osvojiti trenutno rijetku majicu, a koju mogu dobiti samo pravi obožavatelji Novigrada i FB stranice Visit Novigrad Cittanova, poručuju iz novigradskog TZ-a.

Sve što trebate učiniti je da u komentar objave na Facebook stranici, u kojoj je poziv za sudjelovanje u natječaju, učitate svoju najbolju fotografiju Novigrada koja, prema vašem mišljenju, odgovara temi „Moj šarmantni Novigrad“. Na taj način ulazite u kreativni natječaj u trajanju od 10 dana, nakon kojeg će žiri Turističke zajednice Grada Novigrada-Cittanova odabrati 10 fotografija koje najblje prikazuju šarmantnost Novigrada i nagraditi ih simpatičnim majicama s novim logom Novigrada.

Imena dobitnika objavit će na svojoj Facebook stranici te vas kontaktirati putem Messengera. Važno: Natječaju ne mogu pristupiti profesionalni fotografi. Pravila natječaja na više jezika pronađite na ovim poveznicama:
>>>HRVATSKI
>>>ITALIANO
>>>ENGLISH
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.