Vijesti

STK Novigrad - Rezultati s natjecanja

24.12.2018. /// Novigrad Vijesti
U subotu 22. prosinca u Pazinu je održan drugi po redu, ali i dvostruko brojniji po broju natjecatelja od prethodnog, stolnoteniski Winter Cup 2018. Ove je godine okupio pedesetak učesnika koji su se natjecali u kategorijama seniori, veterani te parovi i utješna skupina. Za Stolnoteniski klub "Novigrad" nastupio je Zoran Holik, aktualni trener u STK "Novigrad", koji je uz puno napora i preokreta u vrlo neizvjesnim mečevima, ipak prošao skupinu sa dvije pobjede i porazom plasiravši se u glavni ždrijeb. U konačnici ostvario je plasman među osam najboljih na ovom turniru. U igri parova pak sa suigračem Miroslavom Šušljikom iz Porečkog STK "Jadran" ostvaren je plasman u četvrtfinale natjecanja.

Također, proteklog tjedna održano je predblagdansko zajedničko druženje dvije novigradske sportske udruge - Karate kluba “Novigrad“ i Stolnoteniskog kluba “Novigrad“. Tako su u dva zajednička termina treninga više od trideset članova oba kluba imala priliku zaigrati sa stolnotenisačima i stolnotenisačicama Novigrada, dok su se stolnotenisači okušali u zahtjevnim aktivnostima karatea. U preko tri sata druženja i igre pokazali su da bi ova vrijedna inicijativa mogla biti i primjer za druge sportaše Grada Novigrada.

Sretne i vesele Blagdane te Novu 2019. godinu, kao i pregršt sportskih rezultata, želi u ime svih članova STK Novigrad i Uprava kluba!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.