Vijesti

STK Novigrad – Rezultati s natjecanja

20.03.2019. /// Novigrad Vijesti / Sport
Članovi Stolnoteniskog kluba Novigrad sudjelovali su proteklog vikenda na Pojedinačnom prvenstvu Istarske županije za sve kategorije, odigranom u Poreču. Nastupilo je ukupno osamdesetak natjecatelja u šest uzrastnih kategorija, iz gotovo svih klubova Istarske županije.

Za STK Novigrad nastupili su Liam Labinjan u kategoriji najmlađih kadeta, Raul Dominik Holik u kategoriji kadeta, te Zoran Holik u kategoriji seniora.

Najuspješniji je bio Raul Dominik Holik, koji je nakon prolaska natjecanja po skupinama stigao do polufinala i osvojio brončano odličje, dok Liam Labinjan i Zoran Holik nisu uspjeli proći svoje skupine.
Raul u ovom trenutku zauzima petu poziciju na Županijskoj rang ljestvici i vrlo vjerojatno će nastupiti među osam najboljih na kraju sezone.

Idućeg vikenda na rasporedu je Prvenstvo Primorsko-istarsko-goranske regije, na kojem će za STK Novigrad nastupiti Liam Labinjan i Marco Miolin, a tjedan iza toga Novigrad će odigrati i četvrti krug 1. Županijske lige, protiv ekipa Pazina, Buzeta, Arenna Ferro i Val Shark. Oba ova sportska događaja održat će se u sportskoj dvorani u Umagu.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.