Vijesti

STK Novigrad – rezultati s natjecanja

10.05.2017. /// Novigrad Vijesti / Sport
Na međunarodnom stolnoteniskom turniru u Srdočima nadomak Rijeke, koji je okupio blizu dvjestotinjak natjecatelja iz šest europskih zemalja i Hrvatske, a na kojem su se natjecale sve dobne skupine od najmlađih kadeta i kadetkinja do juniorske kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji, nastupili su i članice i članovi Stolnoteniskog kluba „Novigrad“.

U kategoriji mlađih kadeta nastupio je Raul Dominik Holik, u kategoriji kadetkinja Tanea Benčić, te u kategoriji kadeta Ante Katalinić. Najviše uspjeha imao je Ante Katalinić koji je s jednom pobjedom i dva poraza zauzeo mjesto od devete pozicije na gore. Svi su zabilježili nove bodove za HSTS-ovu rang ljestvicu i tako učvrstili svoje pozicije.

Prema kalendaru natjecanja, idući će se vikend u Vrsaru održati 4. Otvoreni stolnoteniski turnir Istarske županije, na kojem su nastup najavili i mladi stolnotenisači Novigrada, a bodovi koje osvoje na ovom posljednjem županijskom turniru direktno će utjecati na plasman među „Top 8“ koji se održava početkom lipnja u Puli. Svoje mjesto među osam najboljih osigurali su Ante Katalinić, koji zauzima prvo mjesto na županijskoj rang ljestvici, kao i Tanea Benčić, koja je trenutno treća, a ostali članovi novigradskog kluba pokušat će osigurati bodove koji će im omogućiti da se nađu među najboljima u ovoj sezoni.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.