Vijesti

STK Novigrad – Rezultati s natjecanja

15.05.2017. /// Novigrad Vijesti / Sport
Proteklog vikenda u Vrsaru je odigran 4. Otvoreni stolnoteniski turnir Istarske županije. U osam starosnih kategorija nastupilo je blizu stotinu natjecatelja iz skoro svih istarskih klubova. Za Stolnoteniski klub „Novigrad“ nastupili su Ante Katalinić, Tanea Benčić, Raul Dominik Holik i Rocco Mihelić.

Kao prvi nositelj turnira Katalinić je donekle opravdao svoj nastup i u konačnici podijelio broncu sa Šušljikom iz Poreča, dok su zlato i srebro ovoga puta otišli u Kanfanar i Pulu. Nažalost, ostali članovi novigradskog kluba, Tanea, Rocco i Raul, nisu uspjeli proći u četvrtfinale, mada su ostvarili po jednu pobjedu u svojoj skupini.

Svi su međutim upisali nešto novih bodova na županijskoj rang ljestvici, pa s nestrpljenjem očekuju najnoviji bodovni poredak krajem ovoga tjedna, kako bi saznali konačni poredak prije zadnjeg ovogodišnjeg „Top 8“ natjecanja, koje se početkom lipnja održava u Puli. Svoje mjesto među osam najboljih zasigurno ima dvoje članova novigradskog kluba, dok ostali imaju priliku ući kao rezerve.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.