Vijesti

Tečaj sigurnog rukovanja pesticidima 15. listopada u Novigradu

07.10.2020. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
Učilište za obrazovanje, izdavaštvo i savjetovanje Kontrol biro 15. listopada 2020. organizirat će tečaj o održivoj uporabi pesticida. Riječ je o dopunskoj izobrazbi za sve obveznike izobrazbe kojima uskoro ističe valjanost iskaznice.

Naime, obveznici izobrazbe moraju redovito obnavljati stečeno znanje dopunskom izobrazbom najkasnije u roku od 5 godina nakon stjecanja osnovne izobrazbe ili dopunske izobrazbe.

Tečaj će se održati u Novigradu, u gradskoj sportskoj dvorani, 15. listopada 2020. godine, u dvije grupe po 20 polaznika. Tečaj za prvu grupu održat će se od 16 do 18 sati, a za drugu grupu od 19 do 21 sat.

Svim polaznicima s prebivalištem u Novigradu, Grad Novigrad-Cittanova financira punu cijenu tečaja od 200 kuna. Sudjelovanje na tečaju sufinancirat će se temeljem Programa potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2020. godinu, a u okviru Javnog poziva za dodjelu državnih potpora u poljoprivredi, kojeg je objavio Grad Novigrad-Cittanova (LINK na Javni poziv). Javnim pozivom propisani su uvjeti koje mora zadovoljiti polaznik tečaja, te obrazac kojeg je potrebno popuniti (LINK na obrazac).

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 091 652 2851 ili putem e-maila: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.