Vijesti

Udruga Zdravi Novigrad kreće s realizacijom projekta "Podržimo mentalno zdravlje 1"

20.04.2021. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
Od 15. travnja 2021. do kraja godine (s ljetnom pauzom) udruga Zdravi Novigrad kreće s realizacijom projekta "Podržimo mentalno zdravlje 1" u okviru savjetovališta udruge, kroz koji nudi građanima Novigrada besplatnu uslugu savjetovanja, informiranja i edukacije, odnosno uslugu psihološke pomoći i podrške sa svrhom doprinosa očuvanju mentalnog zdravlja građana.

Grad Novigrad-Cittanova prepoznao je potrebu i deficit takve usluge, posebice zbog posljedica djelovanja pandemije COVID 19 i niza stresova koji su prisutni i opstaju već neko vrijeme, te je u potpunosti podržao ovaj projekt.

Voditeljica projekta je Patricia Radošić, koordinatorica udruge i psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju i radu s ljudima. Aktivnosti u okviru projekta će se odvijati u prostoru udruge na adresi Ribarnička 16b, svakim četvrtkom od 16 do 20 sati, uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.

Po potrebi, ili zbog nemogućnosti dolaska, bit će moguće i savjetovanje putem digitalnih medija, koje je već postalo uobičajeno u ovim „novonormalnim“ vremenima. Planiraju se i edukativne aktivnosti u vidu predavanja sa svrhom podrške i pomoći građanima pri suočavanju s neizvjesnim i nepredvidljivim uvjetima življenja, zbog kojih je neminovno u riziku mentalno zdravlje.

Termin za savjetovanje moguće je dogovoriti upitom na e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address), pozivom i sms-om na 099/328 37 77 ili porukom u inbox Facebook stranice udruge.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.