Vijesti

UPKA Error odigrala predstavu „Ona i On“ na terasi hotela Emonia

03.06.2019. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
Novigradska amaterska kazališna skupina UPKA Error priredila je još jednu večer za pamćenje. Pred mnogobrojnom publikom na terasi hotela Emonia odradili su svoju prvu "stand up komediju" pod nazivom "Ona i On".

Inspirirani djelima talijanskog autora Antonia Ammurija glumci su publici ispričali situacije iz svakodnevnog života, bračne zgode i nezgode u kojima se svatko mogao pronaći. Velika im je želja bila nastupati na ovoj terasi jer se Hotel Emonia nekada i zvao Hotel Ona i On, što se stariji Novigrađani sigurno i sjećaju.

Zato se zahvaljuju firmi Aminess Hotels and Campsites koja im je to omogućila. Velike zahvale idu i na donaciji vina novigradskih vinara - Vinariji Ivančić, Palčić, Mihelić i Pervino, u čijim su vinima mogli uživati gledatelji nakon predstave, jer je UPKA Error za svoju vjernu publiku priredila druženje uz pjesmu i ples.

U predstavi su glumili: Meri Hanžek, Dijana Lipovac Matić, Ivan Hanžek, Dobrivoj Savatović i Davor Hačić, pod redateljskom palicom Aleksandre Krt. Za svjetlo i ton zaslužni su bili Endy Krt i Josip Klarić, a za originalno vizualno ostvarenje plakata zaslužan je bio Toni Buršić.

Svi oni koji nisu stigli pogledati predstavu 24. svibnja, imaju priliku doći na reprizu 20. Lipnja u novigradski pub Devetka.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.