Vijesti

Uredovanje gradske uprave Grada Novigrada-Cittanova u okolnostima Covid-19 pandemije od 16. 11. 2021.

16.11.2021. /// Novigrad Vijesti
U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite RH (Odluka dostupna na LINKU), od 16. studenog primjenjuju se posebne sigurnosne mjere u radu državnih i javnih službi, lokalne i područne (regionalne) samouprave te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova, radi zaštite pučanstva od zaraze i prijenosa te suzbijanja bolesti COVID-19.

Pored ostalog, službenici i namještenici, kao i stranke koje dolaze u službene prostorije spomenutih institucija, društava i ustanova, te sve ostale osobe koje u njihove prostore dolaze po bilo kojoj osnovi, obvezni su predočiti EU digitalnu Covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju (i negativnom testu) na virus SARS-CoV-2. Odgovarajuća potvrda predočava se službenoj osobi prilikom ulaska u službene prostorije institucija, društava i ustanova.

Kontakt sa službenicima Gradske uprave Grada Novigrada-Cittanova preporuča se i dalje putem telefona, pošte, elektroničke pošte (e-maila) ili drugih oblika elektronske komunikacije, kada god je to moguće, a u slučaju potrebe za osobnim dolaskom u zgradu gradske uprave preporuča se prethodna najava i dogovor.

Sve kontakte gradske uprave potražite OVDJE.

 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.