Indijski veleposlanik posjetio Novigrad

Proteklog vikenda Novigrad je posjetio veleposlanik Indije u Republici Hrvatskoj, Nj. E. g. Raj Kumar Srivastava.

Indijski veleposlanik u Novigradu je boravio na zajednički poziv novigradskog gradonačelnika Antea Milosa i Sandre Čupić, predsjednice novigradske udruge Amrit Sagar, koja stoji iza organizacije manifestacije kojom se i ove godine tradicionalno obilježio Međunarodni dan joge.

Veleposlanik se pridružio jutarnjem programu u Parku Novigradske biskupije, u kojem je demonstraciju joge održala Sandra Čupić, a na koju se odazvao veliki broj vježbačica i vježbača joge. Inače, Čupić i njezina udruga Amrit Sagar provode školu joge svjetski poznatog sustava „Joga u svakodnevnom životu“  

Prije početka demonstracije okupljenima su se prigodnim pozdravima obratili veleposlanik NJ. E. Kumar Srivastava, gradonačelnik Milos i predsjednica udruge Čupić, a domaćini su svojega visokog gosta i prigodno darivali.  

U večernjim satima veleposlanik je posjetio i muzej Lapidarium, u kojem je otvorena izložba „Shakti“, akademske slikarice i grafičarke Kristine Kamala Babina te izvedba indijskog plesa Bharatanatyam, kojeg je predstavila plesačica Bhakti Devi.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content