Kamp Sirena prvi je novigradski kamp s četiri zvjezdice

Kamp Sirena Lagune Novigrad d.d. prvi je novigradski kamp s četiri kategorijske zvjezdice. Rezultat je to investicijskog ciklusa vrijednog 21 milijun kuna, kojim je najveći novigradski hotelijer ušao u ovogodišnju sezonu. Time je Sirena uz hotel Maestral drugi Lagunin objekt kojeg je Ministarstvo turizma kategoriziralo s četiri zvjezdice.
Uz kompletno renoviranje kampa, recepcije, okoliša i parcela, Sirena sezonu dočekuje i s 20 novih mobilnih kućica, površine od 32 četvorna metra, u kojima se nalaze dvije kupaonice i dvije spavaće sobe kapaciteta za pet osoba. Kućice su smještene u dijelu kampa Sirena Village koji obuhvaća 14 novih kućica s dva bazena, dok je preostalih šest organizirano kao Sirena Village Lux, a opremljene su s dva manja bazena.
Gostima je u Sireni na raspolaganju 600 kamp jedinica od 80 do čak 120 kvadrata, a novost je 90-tak terasastih parcela omeđenih kamenim zidićima u istarskom stilu. U ponudi su i nove parcele smještene tik uz more koje uz priključke za struju, vodu i kanalizaciju imaju i satelitsku televiziju.
Kamp Sirena može prihvatiti do 1.800 gostiju na 600 kamp jedinica, a zahvaljujući 47 grijanih/hlađenih mobilnih kućica, te blizine centra Novigrada, Laguna Novigrad gostima planira ponuditi cjelogodišnje korištenje ovih smještajnih kapaciteta.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content