LAG „Sjeverna Istra“ objavio natječaj za zapošljavanje

LAG “Sjeverna Istra” objavio je natječaj za zapošljavanje jedne osobe na određeno radno vrijeme, uz mogućnost zaposlenja na neodređeno, na radno mjesto Stručni suradnik za provedbu LEADER-a.

Kako se navodi u Natječaju za zapošljavanje, pored ostalog, odabrani Stručni suradnik sudjelovati će u pripremi i objavi LAG-natječaja iz Lokalne razvojne strategije, provoditi informativne aktivnosti za lokalne dionike zainteresirane za prijavu na LAG-natječaje, sudjelovati u postupku odabira projekata na LAG-razini, pratiti provedbu odabranih projekata na LAG-natječajima uključujući i kontrolu na terenu, pripremati projektne dokumentacije za projekte suradnje LAG-a u okviru nacionalnih i europskih natječaja, te sudjelovati na lokalnim, regionalnim i nacionalnim edukativno-informativnim događanjima prema potrebama LAG-a

Zainteresirani kandidati bi trebali imati minimalno preddiplomski stručni ili preddiplomski sveučilišni studij, govoriti dva strana jezika, a poželjna su dodatna znanja ili osposobljenost i iskustvo vezano za natječaje u okviru EU-fondova.

Natječaj je otvoren do 15.04.2024. godine, a u slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima možete se obratiti putem elektroničke pošte na adresu info@lag-sjevernaistra.hr . Više informacija o Natječaju pogledajte OVDJE.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content