Međunarodni dan joge i večer indijske kulture – Indijski veleposlanik stiže u  trodnevni posjet Novigradu

U Novigradu će se u nedjelju 19. lipnja održati manifestacija pod nazivom Međunarodni dan joge i večer indijske kulture. Program započinje u 10 sati ujutro, demonstracijom joge, tehnika disanja asane i pranajame te joga zvuka – nada joga.

U večernjim satima u novigradskom muzeju Lapidarium upriličit će se otvorenje izložbe „Shakti“, akademske slikarice i grafičarke Kristine Kamala babina, te izvedba klasičnog indijskog plesa Bharatanatyam, kojeg će predstaviti plesačica Bhakti Devi.

S posebnim zadovoljstvom možemo najaviti i kako će manifestaciju svojim dolaskom uveličati veleposlanik Indije u Republici Hrvatskoj, Nj. E. g. Raj Kumar Srivastava, odazvavši se zajedničkom pozivu novigradskog gradonačelnika Antea Milosa i Sandre Čupić, predsjednice novigradske udruge Amrit Sagar, koja stoji iza organizacije manifestacije kojom se u Novigradu već godinama tradicionalno obilježava Međunarodni dan joge.

Nj. E. g. Raj Kumar Srivastava u Novigradu će boraviti tijekom tri dana vikenda te će osim posjeta manifestaciji Međunarodni dan joge i večer indijske kulture imati prigodu i upoznati se s Novigradom, njegovom bogatom kulturno-povijesnom baštinom, prirodnim ljepotama i drugim atributima našega grada.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content