OBAVIJEST O RADOVIMA

Obavještavaju se građani Grada Novigrada-Cittanova da će se od petka 01.04.2022. do četvrtka 07.04.2022. izvoditi radovi na samom raskrižju Mlinske ulice i Ulice Mandrač. Prilikom izvođenja predmetnih radova, sav promet će biti djelomično zatvoren, a prometovanje će biti omogućeno preko ulice Prolaz Venecije te u jutarnjim satima preko Mlinske ulice što će biti regulirano prometnim znakovima.
Dana 04.04.2022. (ponedjeljak) u vremenu od 16:00 do 20:00 h za sav promet će biti zatvoreno raskrižje Mlinske ulice i Ulice Mandrač, te će se moći izaći kroz ulicu Prolaz Venecije.
Zatečena vozila na Porporeli i Mandraču izlazak iz grada imaju preko Velike ulice i Ulice Gradskih vrata.

Nadalje, obavještavaju se građani Grada Novigrada-Cittanova da će u ponedjeljak 04.04.2022. godine i utorak 05.04.2022. godine izvoditi radovi pripreme za asfaltiranje, dok će se u srijedu 06.04.2022. i četvrtak 07.04.2022. godine izvesti asfaltiranje ulice Prolaz Venecije. Izvoditelj radova će ovisno o dinamici asfaltiranja preusmjeravati promet od raskrižja prema Mlinskoj ulici ili Ulici Mandrač sukladno prometnom elaboratu izrađenom o strane Učka konzalting d.o.o.
U vrijeme izvođenja radova bit će djelomično ili u potpunosti onemogućeno prometovanje što će se regulirati prometnim znakovima. Stoga, pozivamo stanovnike navedene ulice da korištenje svojih vozila prilagode i usklade prema dinamici radova asfaltiranja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, radovi se mogu produžiti izvan najavljenog roka.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content