Poziv na preventivni dermatološki pregled – Dermatoskopija madeža

U novigradskoj zgradi ambulante na adresi Rižanskog placita 2, posljednjeg vikenda u veljači, Grad Novigrad – Cittanova organizira besplatni preventivni dermatološki pregled – Dermatoskopiju madeža. Stručne preglede će obavljati dermatologinja Sanda Gojčeta Burnić, specijalist dermatovenerolog.

Besplatni pregledi osigurani su za sve građane s prebivalištem na području Grada Novigrada – Cittanova, u subotu 24. veljače, u terminima od 9 do 17 sati (procijenjeno trajanje pregleda cca 15-20 minuta). Ukoliko se popune termini pregleda u subotu, osigurat će se dodatni termini za nedjelju 25.veljače.

Kako biste mogli sudjelovati u ovoj preventivnoj akciji, molimo vas da se upišete za vaš termin pregleda u Gradskoj upravi Grada Novigrada – Cittanova, a to možete učiniti radnim danom do 23. veljače do popunjena mjesta, u periodu od 9 do 11 sati na ovaj način :

  • Osobnim dolaskom u Gradsku upravu na adresi Veliki trg 1, Novigrad
  • Pozivom na telefon 052 / 757 055

Redoviti pregledi madeža kod odraslih osoba koje su bez rizičnih čimbenika preporučuju se jednom godišnje, a kod djece to može biti i rjeđe. Kod osoba s rizičnim čimbenicima kao što su velik ukupan broj madeža, displastični madeži, pozitivna obiteljska ili osobna anamneza za melanom ili karcinome kože, preporučuju se i češći pregledi.

Stoga pozivamo sve građane Grada Novigrada – Cittanova, brinite za vaše zdravlje i odazovite se ovom preventivnom, besplatnom pregledu madeža.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content