Produžen rok za sudjelovanje u akciji nagrađivanja najuređenijih okućnica i balkona

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova obavještava da je produžen Javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih okućnica i balkona na području Grada Novigrada-Cittanova.

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovati će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice.

Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), zatražiti putem elektronske pošte (info@novigrad-cittanova.hr) ili preuzeti OVDJE.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, najkasnije do 4. srpnja 2022. (ponedjeljak) do 21 sat (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a).

Komisija za ocjenjivanje obići će potom  prijavljene balkone i okućnice u utorak 5. srpnja 2022. godine, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a.

Ukoliko želite dočekati komisiju na dan ocjenjivanja, obavezno to navedite u Prijavi i upišite broj mobitela.

Nagrade i priznanja dodijeliti će se u okviru obilježavanja Dana grada krajem kolovoza, a vlasnici nagrađenih balkona i okućnica bit će obaviješteni pisanim putem.                         

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content