Sudjelujte u anketi o projektu CHE FINO

Pozivamo vas da sudjelujete u anketi koja će nam pomoći u evaluaciji projekta CHE FINO – Choose Health and Eat Fish in Novigrad / Odaberite zdravlje i jedite ribu u Novigradu. Vaša povratna informacija pomoći će nam da ocijenimo učinkovitost dosadašnjih aktivnosti i da oblikujemo buduće projekte kako bismo bolje zadovoljili potrebe zajednice. Anketu ispunite klikom na ovaj LINK!

Projekt CHE FINO promiče zdravu prehranu kroz poticanje veće konzumacije ribe i drugih morskih organizama. Kroz raznovrsne aktivnosti, poput izrade kuharica s tradicionalnim i suvremenim receptima, video recepata s lokalnim kuharima, edukativnih radionica za djecu te kuharskih radionica za sve generacije, nastojimo podići svijest o važnosti zdrave prehrane s naglaskom na namirnice iz našeg mora.

Riječ je o projektu Turističke zajednice Grada Novigrada – Cittanova u partnerstvu s Gradskom knjižnicom Novigrad – Cittanova koji je sufinanciram sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo u visini od 48.645,00€.

Hvala Vam na sudjelovanju i podršci!

Turistička zajednica Grada Novigrada – Cittanova
Gradska knjižnica Novigrad – Cittanova

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content