Turistička zajednica poziva na sudjelovanje u akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova objavila je javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica na području Grada Novigrada-Cittanova.

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovati će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice.

Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), može se zatražiti putem elektronske pošte (info@novigrad-cittanova.hr), a dostupna je i na poveznici ispod ovog teksta..

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, najkasnije do 26. lipnja 2022. (nedjelja), do 20 sati (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a).

Komisija za ocjenjivanje obići će potom prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 27. do 30. lipnja 2022. godine, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a.

Ukoliko želite dočekati komisiju na dan ocjenjivanja, obavezno to navedite u Prijavi i upišite broj mobitela.

Nagrade i priznanja dodijelit će se u okviru obilježavanja Dana grada krajem kolovoza, a vlasnici nagrađenih balkona i okućnica bit će obaviješteni pisanim putem.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content