Poziv na besplatnu edukacijsku kuharsku radionicu

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova pozivamo vas na besplatnu edukacijsko-kuharsku radionicu za pripremu jela od ribe i drugih morskih organizama.

Radionica će se održati u subotu, 18. 2. 2023. godine s početkom u 10 sati, u Pazinu u Edukacijskom gastronomskom centru Istre  (Gortanov brijeg 1).

Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 5 sati, a tema prve u nizu radionica je priprema jednostavnih i ukusnih jela koja će se svidjeti djeci.

Prijava je obavezna putem maila: info@novigrad-cittanova.hr

Projekt sa sugestivnim i lokalno prepoznatljivim nazivom CHE FINO – Choose Health and Eat Fish in NOvigrad / Odaberite zdravlje i jedite ribu u Novigradu / Scegli la salute e mangia il pesce a Cittanova – ima za cilj podizanje svijesti građana o važnosti konzumacije ribe i drugih morskih organizama na našem području. Riječ je o projektu koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, a odabran je temeljem FLAG natječaja kojeg je raspisala Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Pinna Nobilis. Osim kuharskih radionica, koje će se održati tijekom ožujka i travnja, organizirati će se i edukativno-kreativne radionice za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, izradit će se edukativni kulinarski video recepti i knjiga recepata.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content