Uvjeti korištenja

Dobrodošli na Novigrad.hr – službene web stranice Grada Novigrad-Cittanova.
Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge službenih web stranica Novigrad.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela Novigrad.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Sve sadržaje na stranicama Novigrad.hr koristite na vlastitu odgovornost i Novigrad.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Novigrad.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Autorska prava

Novigrad.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korištenje sadržaja

Korištenje sadržaja Novigrad.hr dopušteno je samo u osobne svrhe.

Obveza i dužnost posjetitelja / korisnika je da koristi Novigrad.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima.

Izmjene uvjeta korištenja

Novigrad.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranicama Novigrad.hr. Sve važnije obavijesti o izmjenama Novigrad.hr
objaviti će na službenim web stranicama.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content