Ljetni kampovi za djecu promiču bavljenje sportom

Velik broj novigradske djece od 6 do 12 godina već godinama pohađa ljetni kamp Movingrad koji se tijekom srpnja i kolovoza odvija u Karpinjanu-Pineta, savršenom za igru na otvorenom, istraživanje prirode i učenje novih vještina. Od ponedjeljka do petka djeca se bave raznim sportskim aktivnostima, kao što su škola plivanja, igra na poligonima, vožnja biciklom te sportovi s loptom. Prema informacijama voditelja kampa Gorana Ritoše, ima još nekoliko mjesta za 3. grupu od 29.07. do 9.08. pa ga zainteresirani roditelji mogu kontaktirati putem telefona ili e-maila: ljetnikamp.novigrad@gmail.com, +385 95 912 002

Novigrad ove godine prvi put ugošćuje kamp za djecu koja obožavaju košarku. Basketball Adventure Novigrad održat će se od 6. do 12. srpnja 2024. u Sportskoj gradskoj dvorani. Kamp za djecu od 12 do 16 godina nudi intenzivan program koji obuhvaća treninge i aktivnosti od 9:00 do 12:00 te od 16:00 do 19:00 sati svakog dana . Idejni začetnik i glavni organizator kampa je Danko Cvjetičanin, poznati košarkaš i dugogodišnji NBA skaut, uz podršku Košarkaškog kluba Novigrad. Kamp vodi iskusni trener KK Novigrad, Miroslav Nađ, koji će zajedno s priznatim trenerima osigurati vrhunsku košarkašku obuku i personalizirani pristup svakom sudioniku.

Za svu djecu koja vole konje, otvoren je srpanjski i kolovoški Ljetni jahački kamp u Ranch-u Mare. Petodnevni program uključuje minimalno 6 sati jahanja za poludnevni boravak i 12 sati jahanja za cjelodnevni boravak djeteta, osiguravajući dovoljno vremena za razvoj jahačkih vještina. Osim jahanja, kamp nudi i tematske radionice posvećene konjima, omogućujući djeci da nauče više o ovim predivnim životinjama. Jedinstveno iskustvo spavanja u šatorima pored konja dodatno će obogatiti njihovu avanturu. Program također uključuje odlaske na plažu i karaoke, logorsku vatru uz strašne priče, Indian Day, osiguravajući raznolike aktivnosti koje će djecu držati zainteresiranima i zabavljenima. Broj mjesta je ograničen pa požurite kako biste osigurali mjesto za vaše dijete. Idući termini su: 08.07. – 12.07. (rok prijave: 01.07.) i 05.08. – 09.08. (rok prijave: 25.07.) Za više informacija i prijavu, kontaktirajte organizatore putem telefona 091 622 4391.

Nogometne ambicije i talent djece od 7 do 15 godina ovog tjedna se pokazuje i usavršava u sklopu nogometnog kampa u organizaciji BP02 Sport. Od 24. do 28.6. na novigradskom stadionu održavaju se treninzi, savladavaju izazovi i igraju tematski turniri pod stručnim vodstvom trenera za razvoj tehnike sportaša. Polaznici kampa dobit će Coerver Youth diplomu i BP02 sport edukacija te usvojiti nova znanja zahvaljujući predavanjima o korištenju nogometnih vještina.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content