Nove mrežne stranice Istarske razvojne agencije

Zahvaljujući projektu HQ_ISTRIA (Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške), kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, omogućena je uspostava nove web stranice Istarske razvojne agencije, www.ida.hr.

Zahvaljujući novim web stranicama, informacije relevantne za malo i srednje poduzetništvo te obrtništvo u Istarskoj županiji, kao i strateško planiranje i istraživanje i razvoj, dostupne su od sada na pregledniji i sveobuhvatniji način.
Od noviteta što se relevantnih informacija tiče, ističemo mrežu poduzetničkih inkubatora i coworking prostora Istarske županije, putem koje je moguće dobiti korisne informacije o dostupnosti poduzetničke potporne infrastrukture takve vrste u Istarskoj županiji, te isto tako pregled poduzetničkih zona.
Nadalje, stranica osim detaljnih informacija o područjima djelovanja IDA-e donosi opći pregled postojećih mjera potpore poduzetništvu u Istarskoj županiji, čime su obuhvaćeni i programi potpore na županijskoj razini i razini jedinica lokalne samouprave, kao i oni na nacionalnoj razini koji su dostupni istarskim poduzetnicima i obrtnicima. Navedeni će se popis kontinuirano ažurirati.
Zastupljene su i informacije o provedbi stručnih edukacija za privatni i javni sektor, koje su za polaznike potpuno besplatne, a koje se provode sukladno realno iskazanim potrebama na terenu. Pozivaju se stoga svi zainteresirani korisnici da iskoriste novu funkcionalnost stranice te istaknu prijedloge za teme edukacija koje će se planirati u budućnosti.
Sve vijesti redovito se objavljuju i na društvenim mrežama: IDA – Facebook i IDA – Twitter.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content