Novigradska kronika / svibanj 2024.

U ponedjeljak 6. svibnja TV Nova emitirala je novo izdanje Novigradske kronike s aktualnim temama iz našeg grada.

Novigradsku kroniku od 6. svibnja 2024. pogledajte OVDJE.

Ekipa TV Nove bila je u posjetu dječjim vrtićima Tičići i Suncokret-Girasole, kako bi saznali detalje investicije Grada Novigrada – Cittanova u rekonstrukciju i dogradnju zgrade novigradskih dječjih vrtića. Gradonačelnik Milos, i ravnateljice vrtića Gabriela Močibob i Arianna Doz, upoznali su nas s detaljima dogovorenih radova.

U rujnu 2023. godine započeli su radovi u ulici Strada Kontesa na rekonstrukciji komunalne infrastrukture u dužini od 400 metara. Nakon završetka svih radova na rekonstrukciji komunalne infrastrukture, sredinom travnja ulica je puštena u promet cijelom dužinom, u oba smjera. Više o ovom kapitalnom ulaganju i nastavku planiranih radova, ispričao je Ladislav Liović, Savjetnik za izgradnju komunalne infrastrukture.

Škola stvaralaštva Novigradsko proljeće, održava se već 34 godine u Osnovnoj školi Rivarela u Novigradu i ove je godine okupila više od 300 darovitih učenika na dvadeset i jednoj jezično-umjetničkoj radionici. Pogledajte prilog s Novigradskog proljeća i saznat ćete što se radi na nekoliko radionica koje je posjetila ekipa TV Nove, te kako radionice vide voditelji i što sudjelovanje na radionicama znači darovitim učenicima.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content