Objavljen javni poziv TZG-a za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova nastavlja i ove godine s tradicionalnom akcijom nagrađivanja najuređenijih okućnica i balkona na području grada.

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice, koja se može preuzeti u Uredu TZG Novigrada-Cittanova ili zatražiti putem e-maila (info@novigrad-cittanova.hr). Prijavnicu možete preuzeti i OVDJE.

Ispunjene i potpisane prijavnice potrebno je dostaviti u Ured TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, najkasnije do 9. kolovoza 2020., do 20 sati (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a).

Komisija za ocjenjivanje obići će potom prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 10. do 21. kolovoza 2020. godine, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a.

Kandidati koji žele osobno dočekati komisiju na dan ocjenjivanja, obavezno to moraju navesti u Prijavi, te upisati broj mobitela.

Vlasnici nagrađenih balkona i okućnica o rezultatima će biti obaviješteni pisanim putem. Nagrade i priznanja će se dodijeliti u okviru proslave Dana grada koncem kolovoza, no ove godine uručit će se zasebno, u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content