Objavljen natječaj za učeničke stipendije

Grad Novigrad objavio je natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima srednjih škola u školskoj godini 2022/2023. Putem natječaja planira se dodijeliti ukupno šest novih stipendija – tri stipendije za nadarene učenike, dvije stipendije za učenike slabijeg socijalno-ekonomskog statusa te jednu stipendiju za deficitarno zanimanje medicinska sestra/medicinski tehničar.

Stipendiju mogu ostvariti redoviti učenici s prebivalištem na području Grada Novigrada-Cittanova. U tijeku školske godine stipendija se isplaćuje deset mjeseci, i to od 1. rujna tekuće godine, do 30. lipnja slijedeće kalendarske godine. Visina stipendije iznosi 600 kuna mjesečno, a korisnicima stipendije koji radi školovanja imaju boravište izvan mjesta prebivališta, isplatit će se uz stipendiju i mjesečni dodatak u iznosu od 100 kuna.


Ispunjena i vlastoručno potpisana prijava na predviđenom obrascu s odgovarajućom potpunom dokumentacijom dostavlja se poštom na adresu: Grad Novigrad-Cittanova, Upravni odjel za poslove ureda gradonačelnika, opće poslove i društvene djelatnosti, Veliki trg 1, 52466 Novigrad-Cittanova, ili osobno u pisarnicu Grada.

Natječaj je otvoren od 21. rujna do 10. listopada 2022. godine.

Natječajnu dokumentaciju potražite OVDJE.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content