Odlični rezultati Stolnoteniskog kluba Novigrad

Proteklog vikenda Umag i STK “ Maestral “ bili su domaćini Drugom otvorenom stolnoteniskom turniru Istarske županije. U sedam uzrasnih kategorija nastupilo je blizu tridesetak natjecatelja iz većine istarskih klubova.

Za Stolnoteniski klub “ Novigrad “ nastupilo je ukupno pet članova kluba a svi su ostvarili zavidan uspjeh. Najviše uspjeha imali su Katia Atanasić i Evan Andreašić koji su izborili prvu poziciju i zlatnu medalju u kategorijama Mlađe kadetkinje te Mlađi kadeti. Neočekivani ogroman uspjeh mladih članova novigradskog kluba i prve zlatne medalje za oboje u ovoj sportskoj sezoni. U kategoriji najmlađih kadetkinja Elani Kozmi iako još klinceza, ostvarila je odličan uspjeh i srebrnu medalju dok je klupska suigračica Eva Peroša Kolđeraj uspješno osvojila svoju prvu broncu. Nikola Peroša Kolđeraj također svoju prvu broncu ostvario je u kategoriji Najmlađih kadeta. Ukupno pet odličja na ovom turniru daje garanciju da se u klubu odlično radi i da rezultati nisu slučajni.

Vrijedi spomenuti i da je trener novigradskog kluba, Zoran Holik na Međunarodnom turniru u Vrsaru, povodom Dana općine Vrsar, proteklog vikenda u konkurenciji šesnaest natjecatelja osvojio brončano odličje.

Prema kalendaru natjecanja slijedeći na rasporedu su turniri krajem mjeseca u Malinskoj na otoku Krku i memorijalni turnir u Zagrebu na kojima se nadamo nastupu naših mladih igrača i igračica.

Stolnoteniski klub Novigrad

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content