Otvoren natječaj za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Grad Novigrad – Cittanova raspisao je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Novigrada – Cittanova za 2024. godinu.

Kroz četiri mjere dodjeljuju se bespovratne potpore za subvenciju troškova osnovne infrastrukture, nabavu sadnica, nabavu novih košnica, pčelarske opreme i prihrane pčelinjih zajednica, te subvencionira se kupovina autohtonih istarskih koza.

Stoga, Grad Novigrad – Cittanova poziva obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrte, trgovačka društva, udruge i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, sa sjedištem, proizvodnjom i zemljištem na području Grada Novigrada – Cittanova, da se jave na natječaj. Sve potrebne informacije i dokumentaciju potrebnu za prijavu na natječaj možete pronaći na LINKU.

Dodatna pojašnjenja o Natječaju možete dobiti u Upravnom odjelu za proračun i gospodarstvo, kod Marije Kanture, Više stručne suradnice za gospodarstvo na broj telefona: 052 / 757-055 interno 221, ili na mail: marija.kantura@novigrad.hr.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content