Predsjednik Ivo Josipović i župan Ivan Jakovčić čestitali zlatnom novigradskom olimpijcu

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je čestitku Giovanniju Cernogorazu povodom osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu.
“Srdačno čestitam na osvajanju zlatne medalje u streljaštvu koju ste zaslužili izvanrednom preciznošću u finalnom natjecanju. Ova medalja je kruna Vaših dosadašnjih sportskih rezultata, ali uvjeren sam i najava uspjeha na budućim natjecanjima. Želim Vam još mnogo sportskih uspjeha”, stoji u čestitki predsjednika Josipovića.
Župan Istarske županije Ivan Jakovčić uputio je Giovanniju Cernogorzu čestitku za vrhunski sportski rezultat, osvojenu zlatnu olimpijsku medalju.
„Kažu da u sportu treba biti žara, no Tvoj je uspjeh zabljesnuo zlatnim sjajem olimpijske medalje, nagradivši svaki napor izvanredne sportske karijere. Iskreno čestitam na zlatnoj medalji koju u Istru nosiš sa, za nas povijesnih, ljetnih Olimpijskih igara u Londonu 2012. Vjerujem da je svatko u Novigradu i Istri danas ponosan na Tvoj vrhunski sportski rezultat, kao i ja. Svjesni koliko takve nagrade znače, ne samo u Tvojoj osobnoj promociji, već i u promicanju Istre i sporta, upućujem riječi zahvale i iskrene čestitke i u ime Istarske županije.“, piše u čestitki zlatnom novigradskom olimpijcu.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content