Priznanja najboljim sportašima u protekloj natjecateljskoj godini

Tradicionalno su u okviru proslave Dana Grada proglašeni najbolji gradski sportaši i sportski djelatnici u protekloj natjecateljskoj godini. Priznanja ovogodišnjim sportskim laureatima uručio je na maloj svečanosti u parku Muzeja Lapidarium gradonačelnik Grada Novigrada-Cittanova Anteo Milos. Na početku svečanosti minutom šutnje odana je počast nedavno nesretno stradalom Eriku Radinu, mladom sportašu koji je uvelike zadužio svoj grad.
Sportske plakete Grada Novigrada-Cittanova za natjecateljsku godinu 2011/2012. uručene su: Rajanu Juriševiću, članu ŠRD-a Ribon, kao perspektivnom sportašu; Morenu Emanuelleu Pintaru, članu karate kluba Novigrad, za sportske uspjehe u mlađoj dobi; Ivi Olujić, članici Odbojkaškog kluba Novigrad, kao zaslužnoj sportskoj djelatnici; te Giovanniju Cernogorzu, kao najboljem sportašu.
Predajući Plakete gradonačelnik je uz čestitke nagrađenima podsjetio kako je odgoj mladih kroz sport velika vrijednost, te zahvalio svim sportskim djelatnicima i entuzijastima koji su aktivni u novigradskom sportu, rade s mladima i tako im usađuju prave vrijednosti.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content