Produžen rok za podnošenje zahtjeva za refundaciju dopunskog zdravstvenog osiguranja

Svim umirovljenicima i osobama starijim od 65. godina bez redovnih primanja s područja Grada Novigrada – Cittanova, ukoliko sami uplaćuju policu zdravstvenog dopunskog osiguranja, Grad Novigrad – Cittanova refundira trošak police u 2023. godini.

Radi velikog interesa i zahtjevne dokumentacije koju je potrebno predati, Grad Novigrad – Cittanova odlučio je produžiti rok za predaju zahtjeva, pa će svi zainteresirani moći predati svoje zahtjeve do petka 24.11.2023.g.

Za povrat uplaćenog dopunskog zdravstvenog osiguranja, potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju u pisarnicu Grada Novigrada – Cittanova (prizemlje zgrade na adresi Veliki trg 1, Novigrad):

  • Ispunjeni Zahtjev (može se preuzeti u pisarnici ili na ovom LINKU)
  • Kopiju važeće osobne iskaznice
  • Potvrdu o uplati mirovine za listopad  2023. godine (dokument gdje se vidi uplata mirovine  na tekući račun za listopad 2023. ili potvrda iz banke o uplati mirovine na tekući račun u listopadu 2023.)
  • Kopije uplata i policu dopunskog zdravstvenog osiguranja iz 2022.g. / 2023.g. (dokaze o plaćenim ratama police u 2023.g., te kopiju police za dopunsko zdravstveno osiguranje u 2023.g. ili kopiju police za dopunsko zdravstveno osiguranje u 2022.g. ako se vremenski odnosi na policu koja će trajati i u 2023.g.)

Iznos koji će se refundirati ovisi o visini mjesečne mirovine, a isplate refundiranja uplaćenih premija polica za dopunsko zdravstveno osiguranje uplatit će se u roku na tekući račun korisnika.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content