U novigradskoj sportskoj dvorani održan drugi humanitarni Aerobic day

Cjelodnevni program drugog humanitarnog Aerobic daya okupio je mnoštvo vježbača iz Istre i okolnog područja, koji su na poziv organizatora, društva za sportsku rekreaciju AlphaFit iz Umaga, u novigradsku sportsku dvoranu došli učiniti nešto korisno za svoje zdravlje i fizičku formu, ali i učiniti dobro djelo te pomoći u radu Down syndrom centra iz Pule.
U jutarnjim satima na programu je bio stručni dio namijenjen voditeljima , a od ranih poslijepodnevnih sati parter dvorane svoja je vrata otvorio svim vježbačicama i vježbačima, sportašima i rekreativcima, koji su imali prigodu zabaviti se i vježbati uz zumba fitness program, zumbatomic program za djecu, fat burning, tae bo, pilates, mini trampoline i x-tempo. Posebne simpatije bile su na strani korisnika pulskog Down syndrom centra, koji su se također kao vježbači uključili u neke od aktivnosti Aerobic daya. Posjetitelji ove humanitarno-rekreativne manifestacije svoj su doprinos dali kupnjom ulaznica, kao vježbači ili publika, te dobrovoljnim prilozima, a moglo se kupiti i kolače koje su ispekle članice udruge AlphaFit.
Dodajmo kako je i drugo po redu uspješno izdanje humanitarnog Aerobic daya održano uz potporu Grada Novigrada-Cittanova, novigradske Turističke zajednice te Lagune Novigrad d.d..

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content