CMIK – Centar za manifestacije i kulturu Novigrad-Cittanova

CMIK – CMC s novim vizualnim identitetom u 2024.godini

Centar za manifestacije i kulturu Novigrad-Cittanova (CMIK) ustanova je čiji je osnivač Grad Novigrad-Cittanova. S radom je započeo 1. siječnja 2022. godine.

Osnovna djelatnost CMIK-a je organizacija i promocija raznih kulturno-umjetničkih programa (kazalište i drugi scenski odnosno izvedbeni sadržaji, koncerti i druge glazbene priredbe, izložbe, itd) te različitih drugih događanja i manifestacija, namijenjenih svim uzrastima i različitim afinitetima publike. Jedna od temeljnih aktivnosti je i kino-prikazivačka djelatnost (filmske projekcije aktualnih filmova, matineje animiranih i filmova za djecu, razni tematski filmski ciklusi, itd).

U okviru djelatnosti je i organizacija i koordinacija aktivnosti kulturnog amaterizma i umjetničkog stvaralaštva lokalnog stanovništva, kroz potporu radu postojećih gradskih kulturno-umjetničkih udruga i društava te osmišljavanje i provođenje novih sadržaja, koji će poticati kulturni amaterizam i umjetničko stvaralaštvo.

CMIK je smješten na adresi Rivarela 7, u zgradi bivšeg gradskog kina, u potpunosti uređenog i rekonstruiranog u novi višenamjenski multimedijalni centar. U tom prostoru odvija se i većina sadržaja u organizaciji CMIK-a.

Adresa: Rivarela 7, 52466 Novigrad-Cittanova / E-mail: info@cmik-cmc.hr / Tel: +385 (0)52 645 945

Službeni dokumenti

OPĆI AKTI I DOKUMENTI

FINANCIJSKI PLANOVI I IZVJEŠTAJI

2024

2023

2022

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na newsletter Grada Novigrad-Cittanova.
Skip to content